Om mig och kontakt

NIK_2690 (2)

Denna sida används inte längre, besök istället min nya hemsida evadahlberg.se

Jag, Eva Dahlberg, är kulturpedagog och dipl. uttryckande konstterapeut med grundläggande kompetens i psykoterapi (steg 1). Jag har arbetat med kreativitet, personlig utveckling och utvecklingsprocesser i mer än femton år. Sedan 2005  driver jag SkrivSprånget tillsammans med min kollega Gunilla Cullemark. SkrivSprånget har kurser i kreativt skrivande och personligt växande.

Jag är en person som tror på människans förmåga att växa, förändras och breda ut sina vingar. Jag tror på berättelsernas kraft och drömmarnas potential. Jag tror på att ha sig själv som utgångspunkt i möten med varandra och med sin egen kreativitet.

Den röda tråden i min verksamhet är fritt skapande; måleri, kreativt skrivande och kroppens egna rörelser. I kombination med en ömsint nyfikenhet inför det som har tagit form, grundad närvaro och lyhördhet är jag övertygad om att man kan skapa sitt liv att bättre stämma överens med det liv man drömmer om.

Min bakgrund har jag inom pedagogik, kultur/litteratur och personlig utveckling. Jag är Uttryckande konstterapeut (steg 1), en psykoterapiform där man använder flera olika konstnärliga uttryck och erbjuder terapi, coachning och handledning både för privatpersoner och personalgrupper. Jag är även kulturpedagog (kreativt skrivande, bild, drama) med lång erfarenhet framförallt i mångkulturella miljöer.

KONTAKT: eva@skrivspranget.se tfn 0762 – 21 54 06
MOTTAGNING: Russinvägen 74 (ingång gaveln), Hökarängen i Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s